Napjainkban sokak számára elengedhetetlenül fontossá vált az esztétika, mely a szájüregre is kiterjed. A kifogástalan megjelenés segít beilleszkedni a társadalomba, segít a munkavállalásban, és nem utolsó sorban az önbecsülésben, az önbizalom egészséges fokozásában.

Ehhez nyújtunk segítséget professzionális, plazmalámpás fogfehérítő tevékenységünkel, mely egyszeri alkalommal mindössze háromszor 10 percet vesz igénybe.
A fehérítési eljárást mindig megelőzi a fogak felületének letisztítása, szuvasodások ellátása, meglévő tömések, pótlások ellenőrzése!

FOGFEHÉRITÉS RENDELŐBEN

Fogfehérítéshez a legkorszerűbb plazmalámpás amerikai Remewhite rendszert használjuk. A fogfehérítési eljárás egy alkalommal történik és 3 x 20 perces ciklusból áll, mely alatt fogai több színárnyalatnyit világosodnak. A kezelés FÁJDALOMMENTES és hosszantartó hatást biztosít.A fogfehérítés egy kezeléssel megoldható, az eredmény azonnal látható. A kezelés ellenőrzött körülmények között történik. Nincs fogtechnikai labor előkészület

FOGFEHÉRITÉS OTTHON

A fogfehérítést megelőzi – a tisztítás és a polírozás után- egy lenyomatvétel, ami alapján ún. fehérítősínt készít fogtechnikusunk. A páciens ezek után a kapott fehérítő anyagot otthon, maga adagolja naponta a sínbe. A megtöltött sín napi 8 órát kell, hogy a szájban legyen. A kezelés kb.12-14 napig tart. A másik otthoni fogfehérítési lehetőség esetén a tisztítást követően a páciens egy készletet kap, amelyben 10 napra előre be van csomagolva a teljes fehérítőanyag mennyiség, külön jelölve az alsó ill. felső fogívre való darabot. A már előre töltött síneknek 1 órát kell naponta a szájban lennie!

Az otthoni fogfehérítés hátránya:

  • érzékenység
  • ínyirritáció jelentkezhet amely különböző méretű lehet
  • a technikusi sínre várni kell
  • hosszabb kezelési idő
  • sok múlik a páciensen hogy jól tartja e be az utasításokat